Вашето Име:
Вашиот e-maill:
Вашата порака:
Synergy >> Изнајмување
Ние сме секогаш на располагање да одговориме на Вашите прашања и да ви обезбедиме точни информации за изнајмување на канцеларии.

Изнајмување

Лице за контакт:

Дарко Јанчевски

М.  +389 (0)70 977 977
T.  +389 (0)2 51 10 140

darko.jancevski@synergybc.mk
contact@synergybc.mk
ПриземјеКат 1Кат 2Кат 3Кат 4-1 Кат-2 Кат
Новитети и настани
Дома  |    Контакт
image scroller xml
29.09.2012
Synergy Business Center со задоволсто објавува дека  потпиша  договор со уште еден реномиран светски бренд , WINNER - Vienna Insurance Group ...

........................................

26.06.2012

Склучен нов договор.
Со задоволство објавуваме дека на 26.06.2012 год.
Synergy бизнис центарот доби уште еден клиент
Move One internacional ...


........................................

20.06.2012
Горди сме на објавата за пуштање на нашата ново регистрирана веб страна за Бизнис Центарот SYNERGY.
Со пуштање во употреба  на нашата веб страна ...

Наша бизнис заедница
MK   |   ENG
Превземи брошура
adverta CS
COPYRIGHT © 2012 SYNERGY Business Center