Synergy >> Важни податоци

Важни податоци

Климатизација
(греење, ладење и вентилација)

Инсталиран е систем на климатизација наречен ФЕНКОЈЛЕР (4 pipes) кој овозможува греење и ладење како и регулација на температурата.

Секој кат во зградата има 4 независни единици за вентилација кои обезбедуваат третиран протокот на воздух (филтрирање, ладење и греење).
Зимски режим-греење, со автоматско мерење и регулација.

Систем за централно управувањеИнсталиран е систем за централно управување со главни технички компоненти на зградата како што се: греење, систем за ладење, систем за вентилација, струја.

Ова овозможува:
- ефективно искористување на сите перформанси кои се нудат за корисниците, врз основа на нивните кориснички барања
- Јасна поделба на трошоците помеѓу закупците
- Следење на искористеноста и детектирање на дефекти
Електрична инсталацијаФлексибилна дистрибуција на електрична енергија преку двоен (подигнат) под и подни кутии.
Секој кат е поделен во 4 зони. Секоја зона има НОРМАЛНИ електрични табли и табли за ИТНИ случаи и мерачи.
Инсталиран е дизел генератор од 270 KVA за дистрибуција на електрична енргија при ИТНИ случаи.
Безбедност- Дигитален систем за видео надзор.
- Контрола на пристап во канцеларија и паркинг записи.
- Контролна соба за безбедност 24/7.
СигурностВо целата зграда е инсталиран систем на прскалки за гаснење пожар, детектирање на чад и Јаглеродмоноксид.
Систем за осветлување и заштита.
Овозможено е движење за хендикепирани лица.

ПриземјеКат 1Кат 2Кат 3Кат 4-1 Кат-2 Кат
Новитети и настани
Дома  |    Контакт
image scroller xml
29.09.2012
Synergy Business Center со задоволсто објавува дека  потпиша  договор со уште еден реномиран светски бренд , WINNER - Vienna Insurance Group ...

........................................

26.06.2012

Склучен нов договор.
Со задоволство објавуваме дека на 26.06.2012 год.
Synergy бизнис центарот доби уште еден клиент
Move One internacional ...


........................................

20.06.2012
Горди сме на објавата за пуштање на нашата ново регистрирана веб страна за Бизнис Центарот SYNERGY.
Со пуштање во употреба  на нашата веб страна ...

Наша бизнис заедница
MK   |   ENG
Превземи брошура
adverta CS
COPYRIGHT © 2012 SYNERGY Business Center