Локација во градот и пристапностЗградата се наоѓа на 10 мин. возење од центарот на градот Скопје, покрај кејот на реката Вардар.
SYNERGY бизнис центарот е оддалечен само 700m од главните транспортни центри (Железничка и Автобуска станица).
Има лесен пристап до аеродромот "Александар Велики" (30-35 минути), како и до главниот пат за Белград или Солун.
Одличен пристап за одење пешки и со велосипед, а брегот, кејот на реката Вардар нуди безбеден и удобен пат за ова.
Вистинска локација за бизнис центар во главниот град, која нуди удобен и брз пристап до зградата.

Synergy >> Локација

View Larger Map

Локација

ПриземјеКат 1Кат 2Кат 3Кат 4-1 Кат-2 Кат
Новитети и настани
Дома  |    Контакт
image scroller xml
29.09.2012
Synergy Business Center со задоволсто објавува дека  потпиша  договор со уште еден реномиран светски бренд , WINNER - Vienna Insurance Group ...

........................................

26.06.2012

Склучен нов договор.
Со задоволство објавуваме дека на 26.06.2012 год.
Synergy бизнис центарот доби уште еден клиент
Move One internacional ...


........................................

20.06.2012
Горди сме на објавата за пуштање на нашата ново регистрирана веб страна за Бизнис Центарот SYNERGY.
Со пуштање во употреба  на нашата веб страна ...

Наша бизнис заедница
MK   |   ENG
Превземи брошура
adverta CS
COPYRIGHT © 2012 SYNERGY Business Center