Synergy >> Карактеристики на зградата

Карактеристики на зградата

Атриум и лоби

Целосна застаклена фасада на структурните (модулација од + / - 80cm) и класичнате застаклени делови (модулација на 300cm)
Главното големо лоби се простира низ целата зграда со два панорамски лифтови и големи скали.
Користена е луксузна завршна изработка и атриум кој го покрива целиот простор.Површина во Synergy бизнис центарот (m2)

Кат                     БПЗ
4                      1.123
3                      1.286
2                      1.286
1                      1.286
0                      1.211
-1                     2.046
Вкупно:          8.238m2

БПЗ: Бруто површина за закуп или простор предмет на договор за
          закуп. Површините се со вклучен додатен фактор од  11%
          за заеднички простор.

Канцелариски Простор


Флексибилен деловен простор, дозволувајќи концепт на затворени и отворени (со пејсаж) канцеларии.
Слободена висина од минимум 270cm (300cm на приземје).
Спуштен таван (30cm) и подигнат-двоен под (15cm) за чиста и флексибилна техничка дистрибуција.
За изработка на подот и таванот се користени квалитетни акустични материјали.
Носивоста на канцелариите е до 300 kg / m2.
Кат со мулти-функционална употреба

На катот -1, се наоѓа голем простор за мулти-функционална употреба и со слободна височина од 420cm, простор за складирање и области за товарење.

Целта може да биде (една од неколкуте):
· Кафетеријата за вработените
· Конференциски центар (можат да се сместат до 1000 луѓе со индустриска кујна, со целосна климатизација и подвижни ѕид-панели)
· Центар за податоци (дата центар)
· Ексклузивна област за клиенти-потрошувачи
· Канцелариски простор
· Екстра паркинг
· Банка

ПриземјеКат 1Кат 2Кат 3Кат 4-1 Кат-2 Кат
Новитети и настани
Дома  |    Контакт
image scroller xml
29.09.2012
Synergy Business Center со задоволсто објавува дека  потпиша  договор со уште еден реномиран светски бренд , WINNER - Vienna Insurance Group ...

........................................

26.06.2012

Склучен нов договор.
Со задоволство објавуваме дека на 26.06.2012 год.
Synergy бизнис центарот доби уште еден клиент
Move One internacional ...


........................................

20.06.2012
Горди сме на објавата за пуштање на нашата ново регистрирана веб страна за Бизнис Центарот SYNERGY.
Со пуштање во употреба  на нашата веб страна ...

Наша бизнис заедница
MK   |   ENG
Превземи брошура
adverta CS
COPYRIGHT © 2012 SYNERGY Business Center