Меѓународен бизнис центар од "А" класа кој е дизајниран во согласност со меѓународните и локалните стандарди. Градежните материјали и технологијата што е користена за изградба на SYNERGY бизнис центарот им обезбедува максимална топлотна и звучна изолација на своите закупци, а со својата внатрешна декорација им обезбедува пријатена и удобна работна атмосфера.
Зградата е опремена со спектар на современи системи, вклучувајќи оптички кабли, комуникациски кабли, сопствено централно греење, климатизација и вентилација.
Synergy >> Бизнис Центар

Бизнис Центар

Архитектура

Карактеристики на зградата:


· Нова градба
· Модерен дизајн
· Центар составен од 5 ката
· Вкупна градбена површина (бруто) од 8.103 m2
· Деловен простор за изнајмување од 261m2 и 382 m2 кои можат да бидат поделени во помали деловни простории или составени во поголеми деловни простории.
· Висина на таван 2,7 метри
· Највисоки стандарди за безбедност
· Модерна инфраструктура

Инфраструктура


За изградба на деловна зграда што истовремено ќе ги исполни највисоките градежни стандарди и ќе се прилагодува на најсложените потреби и барања на закупците  на SYNERGY, беше вработен високо-квалификуван тим од локални и меѓународни експерти.
Како резултат на ова, тимот создаде бизнис центар кој им овозможува на своите закупци да бидат во чекор со брзо менување на технолошките достигнувања.

Со иновативен и одличен дизајн, бизнис центарот SYNERGY, се вклопува во архитектонското наследство на градот Скопје, а во исто време, нуди Европски поглед на градот. Со модерна и светла внатрешност, добро опремени канцеларии - по меѓународни стандарди.
Дигиталена телефонска мрежа, ISDN, интернет со голема брзина (оптика), зградата исто така нуди отворен простор за изнајмување кој овозможува лесен ре-дизајн.
· 6.200mканцелариски простор од А категорија, распределен на 5 нивоа (катови), направен според западноевропски стандарди
· Големината на објектот е адаптирана за еден или повеќе закупци, давајќи им силен корпоративен имиџ
· Близу до центарот на градот со лесен пристап
· Подземен паркинг простор од 2,175mна катот -2
· 123 паркинг места
· 2000m2 на катот -1, флексибилен простор, погоден за конференциски центар, дата центар, дел за потрошувачи, изложбен салон, итн ...
· современата архитектура (Dr. Arch Raimondo Flaccomio, IUAV, Italy)

Synergy бизнис центарот нуди:

ПриземјеКат 1Кат 2Кат 3Кат 4-1 Кат-2 Кат
Новитети и настани
Дома  |    Контакт
image scroller xml
29.09.2012
Synergy Business Center со задоволсто објавува дека  потпиша  договор со уште еден реномиран светски бренд , WINNER - Vienna Insurance Group ...

........................................

26.06.2012

Склучен нов договор.
Со задоволство објавуваме дека на 26.06.2012 год.
Synergy бизнис центарот доби уште еден клиент
Move One internacional ...


........................................

20.06.2012
Горди сме на објавата за пуштање на нашата ново регистрирана веб страна за Бизнис Центарот SYNERGY.
Со пуштање во употреба  на нашата веб страна ...

Наша бизнис заедница
MK   |   ENG
Превземи брошура
adverta CS
COPYRIGHT © 2012 SYNERGY Business Center